Loading..
Processing... Please wait...

Het item werd toegevoegd aan je winkelmandje.Merken & producenten

MERKEN & PRODUCENTEN

Aster & Emma is bewust kleinschalig, met een voorliefde voor bescheiden maar ambitieuze producenten en leveranciers die vanuit de buik werken. Met aandacht voor duurzaam geproduceerde producten en stoffen uit Europa, Japan en de VS. Met oog voor jonge ondernemers en openheid voor nieuwe projecten en merken.

Alle producten die Aster & Emma aanbiedt, zijn zorgvuldig geselecteerd op…

  • Oorsprong & duurzaamheid. Zo verkoopt Merchant & Mills alleen scharen en spelden uit Britse staalfabrieken en leveren onder meer Cloud 9 Fabrics en Birch Fabrics 100% biologische stoffen.
  • Authenticiteit & originaliteit. Bekijk de Haptic Lab-quiltpatronen met stadsplannen of sterrenstelsels of de patronen op maat van Save Our Shape.
  • Gebruiksgemak & eenvoud. Kant en klare DIY-pakkettenmet stof, patroon en naaigaren en extra aandacht voor startende naaiers met laagdrempelige projecten en ideeën te lezen op onze blog.

Aster & Emma kijkt niet alleen naar de scherpste prijzen. Door de herkomst en de aard van onze producten – gemaakt in Europa, 100% biologisch, kleinschalige leveranciers – liggen de prijskaartjes misschien net iets hoger dan gemiddeld. Maar kwaliteit gaat dan ook boven alles: Aster & Emma biedt je duurzame, stevige en ecologisch geproduceerde materialen waar je lang(er) plezier van hebt.