Loading..
Processing... Please wait...

Het item werd toegevoegd aan je winkelmandje.Aster & Emma opent de deuren

En dat kan je letterlijk nemen. Morgen, zaterdag, is het zover: dan gaat mijn nieuwe webshop live - hij stond al even live, maar er wordt tot op het laatste moment nog verder aan gesleuteld.

En om met een 'big bang' binnen te komen, doe ik al meteen mee aan de creatieve minimarkt 'Save Our Shape' als standhouder. Save Our Shape maakt custom made patronen - op jouw maat dus - waarmee je zelf aan de slag kan. Heel interessant voor wie net tussen 2 maten valt of als de bovenkant geen perfecte match is met de onderkant ("help, mijn top heeft maat 38 en mijn broek maat 42! ... klinkt bekend?).

Op dit creatieve event vind je naast patronen ook juweeltjes (van BeSisters) en natuurlijk sta ik er zelf met mijn gloednieuwe gamma aan bio- en duurzame stoffen, mooie en degelijke naaitools en andere bijzondere naaibenodigdheden.

Wat heb ik zoal bij? Zachte glamoursweatstof in pasteltinten, dubbelzijdige sweat, biokatoen van Cloud 9 fabrics, Birch Fabrics, pimakatoen van Art Gallery Fabrics, ökotex-tricot, ... en je kan er ook kennismaken met de ambachtelijke tools van Merchant & Mills: stof- en papierscharen, meetgerei, speldjes en naalden in alle soorten en formaten, zoommaatjes, ... kortom: alles wat je goed kan gebruiken als naaister.

Klinkt goed? Het wordt nog beter! Kom je zaterdag langs en koop je stof, een schaar of iets anders bij mij, dan krijg je een korting van 10% op je volgende aankoop in de webshop. Bovendien maak je kans op een van de twee tombolaprijzen (waarde ca. € 200) die in de loop van de dag worden verloot.

Waar wacht je nog op? Rep je zaterdag 10 oktober tussen 10u en 17u naar Bistro Perron Noord, Licht Vliegwezenlaan, Brasschaat. See you there!

Leave a Reply